Direktlänk till inlägg 4 december 2007

Beslutsångest

Av Michaela - 4 december 2007 12:15

ja vet inte hur jag ska göra på julen....åka till pappa till västervik eller vara med mamma, mormor och mike hemma. jag vill inte åka så långt bort egentligen....men jag vill ändå va med bacchus och cornelis.


Hur ska jag göra?


Jag tror att jag ska åka och sedan komma hem till mamma på annan dag jul. Ibland e det så jobbigt med att ha skilda föräldrar. Det är ju pappas jul, så jag tror att det blir så, men det går i omgångar hur jag vill göra och det påverkas av mitt humör....


kramisar alla söta kompisar

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tannaz

4 december 2007 19:22

va jobbigt... jag förstår ... men kommer kanske samtidigt aldrig att riktigt förstå eftersom mina föräldrar inte är skilda.

Tänk såhär, det är i första hand din jul och välj efter vad du känner i hjärtat. (även om det skapar skulkänslor) Hoppas det blir bra till slut och att du får en god jul!

Det var kanske direkt inte till nån hjälp... men , men

// kram , Tannaz

 
Ingen bild

Malla

4 december 2007 21:07

Förstår ditt dilemma. Men gör som du vill (just nu vet du ju inte vad du vill men aja) för hur som helst tror jag dina föräldrar fattar, tror inte du:)
Gud vad jag kommenterar, du får säga till om det är för mycket. haha

 
Ingen bild

Yrsa

6 december 2007 14:12

Jag hadde stannat hoss min mamma, det är ju typ fett långt till västervik skulle alldrig palla att åka fram och tillbaks.

 
Ingen bild

michaela, till Yrsa

10 december 2007 14:13

jag åker ned i alla fall...måste hålla vid mitt ord...kramisar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Michaela - 19 november 2008 10:56

Hoppas det går bra för alla. För  mig går det super, väldigt mycket att plugga bara. Och man får pussla ihop alla sker för att man ska hinna med allt. Saknar dem flesta;)X0 X0...

Av Michaela - 3 juni 2008 11:37

det var ironiskt länge sen jag bloggade...... nu e det snart avslutning om tre dagar ska jag hämta min sötnos till hund, Kiril älsklingen Nu e det snart bal också... Vi får ha super duper kul nu den sista tiden tillsammans i grundskolan o bara njuta ...

Av Michaela - 18 februari 2008 11:22

jag red privat i lördagss o då fixck jag min sötnos ADA. privat ridning innebär att det bara är jag, hästen och en ridläreare helt själva i ridhuset. askul men svindyrt 380 kr för 45 nminuter(fast jag fick en timme för samma pris;P)Ada e typ livfrädd...

Av Michaela - 17 februari 2008 17:05

Jag e så orolig att jag inte kommer in på dt gymnasie jag vill..aaa.....men jag hoppas på att hinna höja mina betyg lite till....el jag vet att jag kommer kunna höja några och då är jag lite mer säker på att komma in.fastjag e ganksa säker å att jag ...

Av Michaela - 6 februari 2008 09:50

Scenen utspelar sig under ett samtal mellan Tannaz och Michaela, Tisdag. T - Hallå M- Hej T-jag kommer nog komma försernt M- Okej hinner du till 20 över T- JAG KOMMER KOMMA FÖSENT TILL NATIONELLA M- Ta det lungt du kommer att hinna, andas Tannaz T- J...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ varlden med Blogkeen
Följ varlden med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se