Direktlänk till inlägg 8 november 2007

teater Fabula

Av Michaela - 8 november 2007 12:16

igår så åkte jag direkt efter i skolan(runt 4) till Pygmeteatern där siris och hennes kompis förening teater Fabula skulle hålla i en liten teater som en Vera hade skrivt och så var det en gycklare där och pappas band spelade cozy soft musik.  pappas band gör om rock musik till softa låtar.det var jätte bra. gycklaren var helt galen, han värmde upp publiken ganska fort i alla fall.ida var där och jag har inte träffat henne på länge så det var roligt. det var en underbar kväll:D bacchus var lite tjurig till en början sedan så fick han lite godis och då blev han glad..siri hade försökt Cornelis att somna typ fyra gånger, sedan prövade jag och då somnade han ganska fort, men han e ganska envis, med vad han vill. vi kom hem typ halv 11. så vi åt tomatsoppa och macka för att vi så hungriga(fast vi hade ätit på Burger king tidigare), det var så mysigt. sen gick jag och la mig och somnade jag fort. det var en lång kväll, men det var så värt det. puss och kram

 
ANNONS
 
Ingen bild

aaad

8 november 2007 12:30

det låter som att du hade en ttrevlig kväll.
Blir så avis när du skriver att du ätit tomatsoppa det är ju bara för gött.

 
yrsa

yrsa

12 november 2007 22:31

Dags att byta omröstning kanske.

http://morgaine

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Michaela - 19 november 2008 10:56

Hoppas det går bra för alla. För  mig går det super, väldigt mycket att plugga bara. Och man får pussla ihop alla sker för att man ska hinna med allt. Saknar dem flesta;)X0 X0...

Av Michaela - 3 juni 2008 11:37

det var ironiskt länge sen jag bloggade...... nu e det snart avslutning om tre dagar ska jag hämta min sötnos till hund, Kiril älsklingen Nu e det snart bal också... Vi får ha super duper kul nu den sista tiden tillsammans i grundskolan o bara njuta ...

Av Michaela - 18 februari 2008 11:22

jag red privat i lördagss o då fixck jag min sötnos ADA. privat ridning innebär att det bara är jag, hästen och en ridläreare helt själva i ridhuset. askul men svindyrt 380 kr för 45 nminuter(fast jag fick en timme för samma pris;P)Ada e typ livfrädd...

Av Michaela - 17 februari 2008 17:05

Jag e så orolig att jag inte kommer in på dt gymnasie jag vill..aaa.....men jag hoppas på att hinna höja mina betyg lite till....el jag vet att jag kommer kunna höja några och då är jag lite mer säker på att komma in.fastjag e ganksa säker å att jag ...

Av Michaela - 6 februari 2008 09:50

Scenen utspelar sig under ett samtal mellan Tannaz och Michaela, Tisdag. T - Hallå M- Hej T-jag kommer nog komma försernt M- Okej hinner du till 20 över T- JAG KOMMER KOMMA FÖSENT TILL NATIONELLA M- Ta det lungt du kommer att hinna, andas Tannaz T- J...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ varlden med Blogkeen
Följ varlden med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se